Uwell Crown D Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 895 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 895 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 17.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,790.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Crown D Pod Mod, lezzet arttırıcı teknoloji ve baypas ve voltaj modlarından 5 farklı vaping modu seçeneği sunan Uwell Crown serisinin en yenisidir. Daha uzun ömürlü, 1100mAh pili, çoğu çocuk yeniden şarj etmek zorunda kalmadan tam bir gün boyunca vaping bekleyebileceğinden, hareket halindeyken vaping için mükemmel bir yarışmacı yapar!

 

Uyumlu Coil  >  Uwell PA Coil

Uyumlu Kartuş  >  Uwell Crown D Kartuş

uwell Crown d renkler

ÇİFT ATEŞLEME YÖNTEMİ

Otomatik nefes ile çekim ve düğme ile ateşleme mevcuttur. İki ateşleme yolu, her ikisi de size UWELL'in patentli Pro-FOCS tat ayarlama teknolojisi ile harika buharlama imkanı verecek.

HAVA AKIŞI AYARI

Cihazın dış kabuğundaki yan düğmeden hava akışını ayarlayın. Bölmeyi çıkarmaya gerek yok, kolay ve rahat.

İnce ve taşınabilir bir tasarıma sahip olan Uwell Crown D kiti, herhangi bir gelişmiş özelliği kaçırmadan hareket halindeyken elektronik sigara için mükemmeldir. 3 ml'lik bir kartuş ve üstten doldurma sistemi kullanarak, likit doldurmak kolay ve sorunsuzdur. Kartuşlar Uwell PA Coil Serisi ile uyumludur ve bunlar 0.3ohm veya 0.8ohm dirençte mevcuttur, bu nedenle ister sub-ohm buharcı olun, ister ağızdan akciğere bir deneyim tercih edin, bu kit her iki stile de uyum sağlayabilir .

Kullanılan coil direncine bağlı olarak, bu kiti bir MTL hissi için 50VG/50PG likitlerle veya sub-ohm vaping için biraz daha yüksek VG oranına sahip kısa dolgularla eşleştirmenizi öneririz.

crown d kutu içeriği

Uwell Crown D Kutu İçeriği

1 Crown D Pod
1 Crown D Kartuşu
1 0.3ohm PA Coil
1 0.8ohm PA Coil
1 Type-C Kablo
1 Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (1)
Müşteri Feyyaz KARAKAŞ | 2023-11-04 23:03:22

Merhaba ben yeni baslamak istiyen biri olarak ve fazla anlamadigim icin bir arkadasim bu cihazi onerdi benim sorum bu cihaz esigarami yoksa e nargilemi veya her ikiside mevcut mu

Müşteri Hizmetleri

Merhaba, nargile tipi içim için daha uygun bir cihaz yeni başlayanlar için de tavsiye edilir iyi bir cihazdır.

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

ERTESİ GÜN GELDİ VE HARİKA

19 yaşında ofis personeliyim, 4 yıldır içtiğim sigaranın zararlarını son bir ayda yoğun şekilde görmeye başlamamla birlikte pod mod cihazlara merak sarıp araştırmalar yaptım, durumunuz birazcık iyiyse ve imkanınız var ise coil fiyatlarını da kontrol ederek ürünü gözünüzü kırpmadan sipariş edebilirsiniz. Yılbaşına kadar teslim edilir mi diye korkarken ertesi gün ürün elime ulaştı, yazdığım her mesaja cevap aldım ve her problemi çözdüler. Kaliteye zaten diyecek laf yok, zifirsiz karbonmonoksitsiz saf nikotinli yeni hayata hoşgeldiniz. Teşekkür ederim podmodtürkiye ailesi :)

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır
Doğrulanmış satın alma

çok beğendim

ürün satıcı tarafından güzel paketlenmiş bir şekilde gönderildi. İlk e sigara deneyimim diğerleriyle kıyaslama yapamıyorum ancak oldukça kullanışlı bi cihaz. Umarım kartuş ve coil tedarik edilir ve buradan alım yapabilirim.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu