Uwell Caliburn TENET KOKO Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 787 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 787 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 15.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Tenet Pod kiti, döküm kalıplı alüminyum alaşımlı bir kabuktan yapılmıştır ve avucunuzun içinde güçlü ve sağlam bir his verir.

Daha Fazla Detaylar

1,575.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Caliburn Tenet Koko Pod Kiti, döküm alüminyum alaşımdan yapılmış, avucunuzun içinde sağlam ve sağlam bir cihaz sunan küçük ama sağlam ve dayanıklı bir MTL vaping cihazıdır. Tenet Koko küçük olmasına rağmen, büyük bir 950 mAh dahili pile sahiptir ve düşük voltaj, açık devre veya pod bağlantı hatası gibi farklı çalışma durumlarını işaret eden benzersiz bir titreşim ve ışık etkileşimine sahiptir.

Tenet Koko pod sistemi, çekme etkinleştirme yoluyla çalışır ve Caliburn G / G2 coil serisini kullanırken kurulu Caliburn G2 kartuş üzerinde bulunan uygun ayarlanabilir hava akışı aracılığıyla kullanıcıya ayarlanabilirlik sağlar. G serisi coillerin 0.8Ω, 1.0Ω ve 1.2Ω Meshed-H Caliburn G2 coilleri dahil olmak üzere üç seçeneği vardır.

 

Uyumlu Coil  >  Uwell Caliburn G Coil  -  Uwell Caliburn G2 Coil

Uyumlu Kartuş  >  Uwell Caliburn G2 Kartuş

caliburn tenet koko pod renkleri

Fütüristik görünüm ve mekanik punk

Tenet Pod kiti, döküm kalıplı alüminyum alaşımlı bir kabuktan yapılmıştır ve avucunuzun içinde güçlü ve sağlam bir his verirken, kavrama ve kontrolün sizde olduğuna dair güvence sağlar.

Uwell Caliburn Tenet pod kiti, Demir Grisi, Bakır Kırmızısı, Zeytin Yeşili ve Karbon Siyahı dahil olmak üzere 4 farklı renk ve kaplamaya sahiptir.

Çekim Aktivasyonu

Etkinleştirmek için yerleşik hassas hava aktivasyon sisteminin zahmetsiz çalışma sağladığı Tenet Koko'yu çalıştırmanız yeterlidir.

tenet koko pod askı

Taşınabilir ve giyilebilir

Uwell Caliburn Tenet Pod kiti, taşınabilirlik ve kullanım kolaylığı için metal bir kordonla birlikte gelir.

Estetik ve kaymaz vidalı perçin elemanları

Tenet Koko cihazının yapısı, aşınmaya karşı direnç sunan elektroliz kaplamaya sahiptir ve kazara yanlış kullanımı önleyen ek estetik ve kaymazlık için dış kabukta vidalar ve perçinler bulunur.

tenet koko hava ayarı

Titreşim yoluyla etkileşim

Tenet Koko Pod cihazı, kullanıcıyı düşük voltaj, fazla mesai vaping, açık devre ve pod bağlantısı gibi farklı çalışma durumları konusunda uyaran akıllı ve benzersiz bir titreşim ve ışık etkileşim sistemine sahiptir.

Büyük kapasite, uzun vaping süresi

Uwell Caliburn Tenet Koko'nun yerleşik 950 mAh pili, bir günlük kullanım boyunca sürekli vaping ve daha fazlasını sağlama yeteneğine sahiptir.

Hassas hava akışı ayarı

Caliburn G2 kartuş, kullanıcıya ya sıkı bir MTL vaping deneyimi ya da daha gevşek bir vape için daha fazla hava akışı seçeneği sunan, yan tarafta bulunan benzersiz bir entegre hassas hava akışı ayarına sahiptir.

tenet koko likit penceresi

Büyük kapasiteli üstten doldurma kartuş

Tenet Koko, üstten doldurulan basit bir likit bölmesi olan Caliburn G2 kartuş ile birlikte gelir ve onu cihazdan çıkarma ihtiyacını ortadan kaldırır. Bölmeye ve cihazdaki ilgili bölüme dahil edilen büyük bir likit penceresi, kullanıcıya kalan likiti kontrol etme ve coilin yanlışlıkla yanmasını önleme yeteneği verir.

  

Kutu İçeriği

1* Caliburn TENET KOKO
1* Caliburn G2 Kartuş
1* 0.8ohm Caliburn G Coil
1* 1.2ohm Caliburn G2 Coil
1* Type-C Kablo
1* Metal Kordon
1* Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu