Uwell Caliburn Ironfist L Pod Kit

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 675 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 675 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 13.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,350.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

UWELL - CALIBURN & IRONFIST L POD KIT

Uwell Caliburn & Iron Fist L pod vape kiti, kompakt kibrit kutusu tarzı bir cihazdır. Kullanımı kolaydır, bir MTL'nin (Ağızdan Akciğere) soluması için az miktarda buhar oluşturur. Dahili 690mAh bataryası sayesinde, şarjlar arasında daha uzun süre vape yapabilirsiniz ve USB-C hızlı şarj sayesinde kit hızlı bir şekilde tam şarja ulaşacaktır. Hem yeni hem de deneyimli vapers için mükemmel bir seçimdir, her kit yeniden doldurulabilir bir Caliburn & Ironfist L pod ve başlamanıza yardımcı olacak iki coil içerir.

Uyumlu Kartuş  >  Caliburn & Ironfist L Kartuş

Uyumlu Coiller  >  Caliburn G Coil  -  Caliburn G2 Coil

Bu kit nefesle aktive edildiğinden, gezinmeniz gereken menüler yoktur ve düğmelere tıklamak için çok fazla zaman harcamanıza da gerek yoktur. Vapinge başlamak için tek yapmanız gereken cihazı açmak için güç düğmesine beş kez basmaktır, buhar üretmeye başlaması için ağızlıktan bir nefes almanız yeterlidir. Sigaraya daha yakın bir his veren bir vape sağlamak için tasarlanan bu kit, MTL inhale için gizli bir buhar miktarı oluşturur. Bunun ötesinde, kısa devrelere, düşük voltaja, fazla mesaiye ve daha fazlasına karşı koruma gibi bir dizi güvenlik özelliği sunar.

ironfist l renkler

Yeniden doldurulabilir Caliburn & Ironfist L kartuş, 2 ml likit kapasitesine sahiptir ve yandan doldurma tasarımı, doldurmayı her zamankinden daha kolay hale getirir. Yerleşik örgü bobinler, daha iyi lezzet için e-likitinizi daha hızlı ısıtır. Bunun yerine tüm kapsülü değiştirebileceğiniz için dağınık bobin değişiklikleri konusunda da endişelenmenize gerek kalmayacak. Birlikte verilen bobinlerden herhangi birinin direncini eşleştirmek için, en iyi sonuçlar için bunları% 50 VG e-likit veya daha yüksek PG seçenekleriyle eşleştirmenizi öneririz.

Kutu İçeriği

1* Caliburn & Ironfist L Cihazı
1* Caliburn & Ironfist L Boş Kartuş
1* UN2 Meshed-H 0.8ohm Caliburn G Coil (önceden takılı)
1* UN2 Meshed-H 1.2ohm Caliburn G2 Coil (Yedek)
1* Kullanım Kılavuzu
1* C Tipi Şarj Kablosu

 
Soru Cevap (1)
Müşteri emir | 2023-12-03 01:22:11

Kargoyu kargo şubesinden teslim alabiliyor muyuz?

Müşteri Hizmetleri

Evet

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu