Vaporesso X35 Coil

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 187 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 187 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 3.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


099PMT1499

Yeni ürün

375.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Vaporesso X35 Coil, 0.35Ohm coil direncine sahiptir ve doğrudan ciğer vaping için mükemmeldir. X35 Coil, bir sonraki seviye sub-ohm vaping deneyimi için Vaporesso Moti X Mini Kit ve Vaporesso Moti kartuşlar için tasarlanmıştır.

Vaporesso'dan X35 Yedek coil serisi (5'li Paket) ile tanışın. Bu ürün, Moti X değiştirme bölmesi ve X35 serisi coil ile uyumlu diğer tüm sistemler için yedek parça görevi görür. Bu ürün herhangi bir boş yedek kartuş ile birlikte gelmez, yedek bölmeler ayrıca satın alınmalıdır.

Uyumluluk

Vaporesso Moti X Mini Pod

Vaporesso Moti X Mini Kartuş

 

Vaporesso X35 Coil Çeşitleri

- Coil X35 0,35 ohm (mesh): RDL vape - oran 50PG/50VG

Petek ağ teknolojisi, lezzetlerin mükemmel şekilde oluşturulmasını ve büyük bir buhar bulutunu destekler.

X35 coilleri nasıl kullanılır?

Coili değiştirmek için, kartuşu pilden ve ardından hasarlı coilden çıkarın. Yeni bir coili astarlayın ve yerleştirin. Kartuşu yeniden konumlandırın ve vaping yapmadan önce 10 dakika bekleyin.

Paket İçeriği

5x X35 Mesh Yedek Coil

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 22

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu