Vaporesso Luxe Q Kit

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 465 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 465 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 9.30 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

930.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Vaporesso Luxe Q Pod Mod, Vaporesso markasının kalite ve başarıyı zirvede tuttuğu kit sisteminin en son çıkan ürünlerindendir. Vaporesso Luxe Q pod kit entegre 1000mAh pil kapasitesi ve 2ml likit kapasitesine sahiptir. Luxe Q pod mod en son teknoloji ile üretilmiş, SSS sızıntı direnci ile 1,2ohm MESH ve 0.8ohm MESH çeşitleri ile hiç bir şekilde likit sıçratma veya sızıntı yaşatmaksızın optimum lezzet odaklı çalışmaktadır. Sürekli seyahat halinde olan veya cihazı gün boyu çanta yada cebinde taşıyan kullanıcılar için son derece konforlu bir içim keyfi yaşatmaktadır. Deri görünümlü Luxe Q pod kit dokunma, tutma ve kavrama esnasında terleme yapmazken elinizde iz de bırakmaz. Vaporesso Luxe Q Pod Kit farklı renk seçenekleri (pembe, mavi, beyaz, kahverengi, kırmızı, yeşil, siyah) ve çığır açacak konforu ile siz kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.

vaporesso-luxe-q-podmod-elektroniksigara-1vaporesso-luxe-q-podmod-elektroniksigara-2vaporesso-luxe-q-podmod-elektroniksigara-3

1000mAh pil içeren, nefes çekim sensörü mekanizmasıyla ateşleme yapma özelliğine sahip ve bölme ile 2 mL'ye kadar likit depolama kapasitesine sahip Vaporesso LUXE Q Pod Mod beğenilerinize sunulmaktadır. Dayanıklı çinko alaşımından üretilen LUXE Q Podun şasisi, hafif düşmelere karşı dayanıklıdır. Deri dokulu bir kaplama ile sarılmış şasi kaymaz ve ter tutmaz. Küçük bir boyutu koruyan LUXE Q Pod Sistemi, bir kredi kartıyla yaklaşık aynı uzunluktadır, bu da gizlemeyi, ortaya çıkarmayı ve taşımayı kolaylaştırır. Entegre bobin seçeneklerine sahip 2 mL doldurulabilir bir bölme ile donatılmış olan Vaporesso LUXE Q, istediğiniz likitle olağanüstü lezzet sunmak için 0.8ohm ve 1.2ohm Mesh Coil sunar. 1000mAh şarj edilebilir pil ile donatılmış olan LUXE Q, güç tasarrufu yapmak için herhangi bir düğmeye veya ekrana sahip değildir.

vaporesso-luxe-q-podmod-elektroniksigara-4

vaporesso-luxe-q-podmod-elektroniksigara-5

ÖZELLİKLER:

1000mAh dahili pil kapasitesi
SSS sızdırmaz teknoloji
Deri dokusu ve şık kılıf
0.8ohm ve 1.2ohm kartuş
Ayarlanabilir hava akışı
Üst doldurma sistemi
Ter önleyici, leke tutmaz tutuş
Beraberlik etkin, üç renkli gösterge
2ml görünür kapsül
Type-C USB şarj bağlantı noktası

vaporesso-luxe-q-podmod-elektroniksigara-6

PAKET İÇERİĞİ

1 Adet LUXE Q Pod Mod

1 Adet LUXE Q 0.8ohm Mesh Pod Kartuş

1 Adet LUXE Q 1.2ohm Mesh Pod Kartuş

1 Adet Type-C USB Kablosu

1 Adet Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu