Vaporesso XROS 3 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 795 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 795 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 15.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Xros 3 Pod, Xros ailesinin en yeni üyesi sıkı içim MTL den RDL içim deneyimine kadar lezzet ve tutarlılık için mükemmel bir seçim olacaktır.

Daha Fazla Detaylar

1,590.00 TL

- +

 
Açıklama

Yeni Vaporesso Xros 3 Kit'i ağırlıyor. Önde gelen üretici Vaporesso'nun popüler XROS model serisi üçüncü versiyonuyla geri dönüyor. Ve bu sefer doğrudan iki e-sigara ile geliyor. XROS 3'ün klasik versiyonu biraz daha uzun. 115 mm'si ile sadece renkli gövdenin içinde 1000mAh'lik büyük kapasiteye sahip entegre bir pil değil, aynı zamanda modern bir AXON çipi ve hepsinden önemlisi, e-sigaranızı kelimenin tam anlamıyla başparmağınızın altında kontrol edebileceğiniz bir düğme sunuyor. Hızlı şarj için pilin altında bir USB-C bağlantı noktası vardır ve renkli bir LED göstergesi sizi kalan kapasite hakkında güvenilir bir şekilde bilgilendirir.

 

Uyumlu Kartuş > Vaporesso XROS Kartuş

 

Daha önce bahsedilen AXON çipi, e-sigara içindeki tüm ayarlarla ilgilenir ve aynı zamanda güvenli vaping için gerekli tüm korumayı sağlar. XROS 3'ün ekranı olmadığı ve hiçbir şey ayarlamaya gerek olmadığı için tam bir acemi bile bunu halledebilir. Kararlı ısıtma, kalın buhar bulutları ve farklı ve sadık bir lezzet sağlayan Pulse modu ile sağlanır. E-sigarayı açıp kapatabileceğiniz ve vaping için de kullanabileceğiniz kontrole hazır bir düğme var. Ağızlıktan bir puf aldığınızda ve buhar hemen oluşmaya başladığında otomatik bir ısıtma sistemi de mevcuttur.

xros 3 pod renkler

Batarya

1000mAh büyük kapasiteli pil doğrudan e-sigaraya entegre edilmiştir ve renkli LED göstergesi kalan kapasitesi hakkında sizi bilgilendirir. Şarj için bir USB-C bağlantı noktası mevcuttur.

Vaporesso XROS 3, e-sigarayı açıp kapatmak için bir düğme ile donatılmıştır. Düğme vaping yaparken de tutulabilir. Ancak, ağızlıktan bir nefes aldığınızda emrinizde otomatik bir ısıtma sistemi de vardır.

Kontrol

E-sigaranın gövdesindeki kol ile hava akışını ihtiyaçlarınıza göre ve kullandığınız bölmeye göre kolayca ayarlayabilirsiniz.

Hava akışı

Pakette entegre ısıtma kafasına sahip iki plastik tank bulacaksınız. Sözde pod 2 ml'lik bir hacim sunar ve bir bölmenin başının içindeki bobin 0.6Ω dirence sahipken, diğer bölme 1Ω daha yüksek bir direnç sunar. XROS 3 böylece gevşek vuruşlar sunar, aynı zamanda akciğer vuruşlarına daha sıkı ağız sunar. Bölmeyi aküye takmanız yeterlidir, karmaşık bir vidalama gerekmez.

Doldurma

Bölmeyi doldurmak için ağızlığı dışarı kaydırın ve en sevdiğiniz e-sıvıyı açıkta kalan deliğe dökün. Bölmenin pilden çıkarılmasına bile gerek yoktur.

Yeni XROS 3 kapsülleri, COREX pamuğu ve bir MORPH örgü bobini birleştiren ve e-sıvının anında ve eşit şekilde ısıtılmasını ve buharlaştırılmasını sağlayan modern COREX ısıtma teknolojisi ile donatılmıştır. Böylece sadece hoş bir buhar üretimine değil, aynı zamanda ilk nefesten sona kadar farklı ve sadık bir tada sahip olacaksınız. XROS 3 kapsülleri, ağızlığı çıkardıktan sonra 2 ml'lik bir hacim ve pratik doldurma sunar, bu nedenle e-sıvıyı yeniden doldururken tüm bölmeyi pilden çıkarmaya gerek yoktur. Pilin gövdesinde, kullanılan bölmeye göre çekilişin sıkılığını ayarlayabileceğiniz hava akışını ayarlamak için bir kol da bulacaksınız.

Not: Vaporesso XROS 3, orijinal XROS kartuş çeşitleriyle de uyumludur.

xros kartuş

Kutu İçeriği

1x Vaporesso XROS 3

1x Vaporesso XROS 3 Mesh Kartuş 0.6Ω

1x Vaporesso XROS 3 Mesh Kartuş 1Ω

1x TYPE-C Kablosu

1x Kullanım Kılavuzu

1x Garanti Kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

Orijinal ürün, hızlı gönderim

Ürün jelatinli olarak açılmamış kutusunda gönderildi. Kutunun bandrolü ile Vaporesso sitesinden doğruladığımda da orijinalliği onaylandı. Hızlı şekilde ulaştırıldı. Kapıda ödeme olayı olması çok iyi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Umarım aynı şekilde devam ederler.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır
Doğrulanmış satın alma

yine harika bir ürün

çok araştırdım pod olarak ne alayım diye yerli yabancı tüm forumları araştırdım ve xros u almaya karar verdim ne kadar doğru bir seçim yapmışım akıtma vs kesinlikle yok şarj muhteşem dayanıyor ve çok sıkı mtl içimi var.
Ayrıca podmod türkiyeden 2. alışverişim yine çok hızlı kargo ve orjinal ürün.tekrar dan çok teşekkür ederim hayırlı işler dilerim.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır
Doğrulanmış satın alma

2 Adet Aldım PISMAN DEGILIM

Üründen 2 adet aldım, kendime ve ablama ürün kesinlikle akıtma tükürme yapmadı, şarjı bana 2 gün yetiyor tabi kullanımıza bağlı sigara vurumu için 1.0 salt likit kullandım tatmin edici ilk günden bile normal sigarayı aratmadı evin kokusu güzelleşti ağız kokusu güzelleşti ama yedek kartuş olarak 1.2 olanı sipariş ettim, ben nargile e sigara da öksüren biriyim ama asla öksürtme yapmadı çok iyi ayarlanmış, kargo çok iyi paketlenmiş.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu