Vaporesso XROS 3 Nano Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 875 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 875 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 17.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1000mAh dahili pile ve 11-16W watt aralığına sahip XROS 3 Nano, güçlü ve tatmin edici bir buhar deneyimi sağlar. 

Daha Fazla Detaylar

1,750.00 TL

- +

 
Açıklama

Kompakt ve kullanışlı vaping teknolojisinde lider ve ultra popüler Xros Nano Pod Kit'in halefi olan Vaporesso XROS 3 Nano ile tanışın. Şık ve şık güncellenmiş tasarımıyla bu kit, yüksek kaliteli Mouth To Lung (MTL) veya Restricted Direct To Lung (RDTL) vaping deneyimi arayan herkes için mükemmeldir. Güncellenmiş alüminyum alaşımlı kasa büyüleyici görünüyor. Katılmıyor musun? Aralarından seçim yapabileceğiniz 10 dudak uçuklatan renk ile mükemmel eşinizi hiç şüphesiz bulacaksınız.

 

Uyumlu Kartuş > Vaporesso Xros Kartuş

 

Bol miktarda 1000mAh dahili pile ve 11-16W watt aralığına sahip XROS 3 Nano, güçlü ve tatmin edici bir vaping deneyimi sağlar. Watt değerini ayarlamak zorunda kalma konusunda endişelenmeyin! Xros 3 Nano, bunu sizin yerinize yapacak kadar akıllıdır, bölmenin direncini tanıyacak ve watt değerini buna göre otomatik olarak değiştirecektir. Ayarlanabilir hava akışı ve Vaporesso'nun XROS serisi kartuşlarla tam uyumluluk sayesinde, ister MTL ister RDTL elektronik sigara olun, kişisel tercihlerinize göre uyarlanmış kişiselleştirilmiş bir buhar deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

xros nano 3 renkler

Ultra taşınabilir olacak şekilde tasarlanan XROS 3 Nano, elektronik sigaralarını gittikleri her yere yanlarında götürmek isteyen herkes için mükemmel bir seçimdir. Kompakt boyutu, bir cebe veya çantaya kolayca sığmasını sağlarken dayanıklı yapısı, günlük kullanımın zorluklarına dayanabilmesini sağlar. Ayrıca boynunuza gururla asabilmeniz ve her zaman elinizin altında bulundurabilmeniz için bir kordon alırsınız.

Düğmesiz tasarım ve nefes alma aktivasyonu ile XROS 3 Nano'nun kullanımı inanılmaz derecede kolaydır. Her seferinde pürüzsüz ve tatmin edici bir vaping deneyimini aktive etmek ve keyfini çıkarmak için sadece nefes alın. Vaporesso'nun olağanüstü darbe teknolojisine sahip, bobin yanmasını yaklaşık %50 oranında azaltmaya yardımcı olduğu için kapsüllerinizden daha fazla yararlanacaksınız!

Bugün Vaporesso XROS 3 Nano'ya yükseltin ve asla sıkıcı olmayacak eşsiz bir elektronik sigara deneyimi yaşayın. Ultra şık tasarımı, güçlü ve süper güvenilir performansı ve benzersiz taşınabilirliği ile bu kit, kesinlikle yeni favori elektronik sigara arkadaşınız olacak. Öyleyse neden bekleyelim? Şimdi bir tane alın ve nihai vaping deneyiminin nasıl bir his olduğunu öğrenin.

Vaporesso Xros 3 Nano'nun tüm tasarım özellikleri aynı şeyi yapmaya yöneliktir - bu harika Pod Kit'in kullanımını kolay ve keyifli hale getirmek. Bölme her zaman görünür olduğundan kuru çalışma konusunda endişelenmeyin. LED ışık, pil seviyenize bağlı olarak renk değiştirecektir. 0,6Ω Pod'un ağızlığı daha da ergonomiktir ve dudaklarınızın şekline daha iyi oturur. Son olarak, hava akışını değiştirmeyi daha da kolaylaştırmak için hava akışı kaydırıcısı yenilendi.

Vaporesso'nun sektör lideri AXON Çipi ile daha uzun süre güçlü kalacaksınız. AXON Chip'in ana özelliklerinden biri olan darbe modu, bobine giden gücü darbeleyecek ve bu da yalnızca daha uzun bobin ömrü değil, aynı zamanda daha uzun pil ömrü ile sonuçlanacaktır. Xros 3 Nano ile pili 48 saate kadar şarj etmeniz gerekmeyecek!

Paket İçeriği

1 x XROS 3 NANO
1 x XROS Serisi 0,6Ω MESH Kartuş (Önceden yüklenmiş)
1 x XROS Serisi 0,8Ω MESH Kartuş (Kutuda)
1 x C Tipi Şarj Kablosu
1 x Kordon
1 x Kullanım Kılavuzu ve Garanti Kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

Orijinal Cihaz

Cumartesi sipariş verdim salı günü ulaştı. Kapıda kredi kartıyla ödeme yaptım ve cihaz orijinal. Yani ürünle ve teslimatla ilgili hiçbir sorun yok. Sipariş verirken aklımdaki şüpheler bunlar olduğu için yazmak istedim.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Stoklara ne zaman gelir?

Ne zaman stoklara gelir? Caliburn X , Novo 5 den birini düşünüyordum. Sizce bu daha mı iyidir?

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır
Pod Mod Turkey'den yanıt:
Caliburn x ve Novo 5 daha çok ciğer çekimine uygun iyi cihazlardır, sigara içimi daha az buharlı cihaz tercihi için xros nano'yu tercih edebilirsiniz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu