Voopoo TPP 2 Pod Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 147 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 147 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 2.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Voopoo TPP 2 Kartuş, Voopoo Drag-X Plus ve Drag 3 Kitlerine eşlik etmesi için yapılmış inanılmaz maksimum lezzet ve süper yoğun vape bulutları için üretilmiştir.

Daha Fazla Detaylar

295.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Voopoo

 
Açıklama

Voopoo TPP Pod 2 Yedek kartuş 5.5ml, VooPoo Drag X Plus ve VooPoo Drag 3 kitleri için tasarlanmıştır. Tüm TPP coilleri ile uyumlu, benzeri görülmemiş bir lezzet getirir. 

Tüm TPP coilleriyle uyumlu ve çeşitli direnç ve yapılarda mevcut olan benzeri görülmemiş bir lezzet getiren bu yedek bölmeler, kaliteli performansla çok yönlülük sunar. Zahmetsiz presle takılan coil takma yöntemi sayesinde bobini kapatmak ve değiştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

  

Uyumlu Cihazlar  >  Voopoo Drag X Plus  -  VooPoo Drag X Plus Pro  -  VooPoo Drag 3 Kit

Uyumlu Coil  >  Voopoo TPP Coil

 

TPP Kartuş 2 Yedek Pod
5,5 ml likit kapasitesi
Alt Dolgu
Manyetik Tasarım
Paslanmaz Çelik + PCTG Yarı Saydam Bölme Tasarımı
Değiştirilebilir 810 Driptip

Çıkarılabilir alt conta sayesinde kartuşları yeniden doldurulması çok kolaydır, likit girişi çoğu eliquid şişe ucunu barındırır. Sızdırmazlık sistemi ayrıca sızıntı olasılığını da azaltır. Presle takılan coiller, her bölmeye kayar ve güvenli bir şekilde oturur, bu da vidaların sökülmesi veya zahmetli coil değişiklikleri olmadığı anlamına gelir. Bir likit seçmek söz konusu olduğunda, %70 VG veya daha yüksek likitlerin en iyi şekilde çalıştığı, TPP coillerini destekleyecek yüksek VG'li bir likit öneririz.

Paket İçeriği

2 x Voopoo TPP Pod 2 Yedek Kartuş 5.5ml

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 26

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu