Voopoo Argus Pod / Argus P1 Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 225 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 225 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 4.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


100PMT1687

Yeni ürün

Tatları istediğiniz gibi değiştirmek için, yeniden kullanılabilir kartuşlarıyla Argus P1 podunuzu kullanın ve istediğiniz ITO direncini takın.

Daha Fazla Detaylar

450.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Voopoo

 
Açıklama

Argus Pod / Argus P1 için boş kartuş

Voopoo'nun Argus P1 bölmesine sahip olan ve istedikleri ITO direncini takabilecekleri yeniden kullanılabilir kartuşlara geçmek isteyen tüm elektronik sigaralar için tasarlanmıştır.

Argus P1 pod'unuzun kutusunda sağlananlarla biçim, malzeme ve kapasite açısından aynı olan bu kartuşlar, bir PCTG bloğundan yapılmıştır ve sonsuz sayıda yeniden doldurulabilir. Dolgu yandan yapılır. Kutu içeriğinde coil yoktur ayrı olarak satın alınır.

 

Voopoo Argus Pod , Voopoo Argus P1s ve Voopoo Argus P1 Pod ile uyumludur.

 

ITO Coil ile Uyumluluk

Bu kartuşların tekrar kullanılabilir olması amaçlandığından, sabit bir direnci yoktur, tanklarında önceden takılıdır. Gelip bir tane takmanız ve ardından yaklaşık 2 ila 3 haftada bir, yani yıprandığı anda değiştirmeniz gerekecektir.

Argus P1 kartuşları, Voopoo ITO coil serisinden herhangi bir coili kabul edecektir.

 

Bir ITO coilini takmak ve değiştirmek için aşağıdakileri yapacaksınız:

Kartuşu bölmenin manyetik tabanından çıkarın;

Yeni bir ITO coilini paketinden çıkarın;

Görünen pamuk kısımlarına birkaç damla likit dökün;

Tankın ortasına, bu amaç için ayrılan boşluğa yerleştirin;

Bölmenin manyetik tabanındaki kartuşu değiştirin.

Buradan tek yapmanız gereken kartuşunuzu doldurmak, birkaç dakika beklemek ve keyfini çıkarmak!

 

Argus P1 kartuşu için özel olarak geliştirilen bu boş yedek kartuşlar, oldukça ölçülü bir buhar, boğaza oldukça sıkı bir vuruş ve gerçekçi tatlardan daha fazlasını vaat ediyor. Dolaylı solumada (MTL) bir elektronik sigaradan kısıtlayıcı doğrudan solumada (RDL) bir elektronik sigaraya geçmek için, podmod'unuzun ana cephesindeki kayan düğmeyi kullanacaksınız. İhtiyaçlarınıza göre uyarlanmış bir hava akışı elde etmek için hava girişlerinizi açmanıza - veya kısıtlamanıza - izin verecek olan odur.

 

Argus P1 kartuşunuza ITO direnci takıldıktan sonra, en sevdiğiniz likiti nihayet tadabilmek için doldurmaya gitmeniz gerekecek. PCTG malzemeden üretilen her bir Argus P1 kartuşu sağlamdır ve her tür likit için uygundur. 2 ml'ye kadar likit tutabilir, yandan yeniden doldurulmaları gerekir:

Argus P1 pod için Argus P1 kartuşları Voopoo tarafından üretilmiştir. Sadece ikili setler halinde, rezistanssız ve aksesuarsız olarak sunulurlar.

 

Paket İçeriği

2 adet Voopoo Argus Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 26

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu