Voopoo Drag Q Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 787 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 787 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 15.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,575.00 TL

- +

Marka: Voopoo

 
Açıklama

VooPoo, inanılmaz performans sağlayan yüksek kaliteli vape kitleri yaratmada bir ev ismi haline geldi. Ürünlerini lansmanlar arasında mükemmelleştirmek için zaman ayırmaya meyillidirler ve bu pod tarzı vape kitinin en iyi kalitede vaping deneyimi sunmasını sağlarlar. VooPoo Drag Q, yeni, kompakt bir boyutta klasik bir sürükleme tasarımına sahiptir. Bu vape kiti, cep boyutunda bir vape isteyenler ve bir MTL (ağızdan akciğere) veya bir RDTL (kısıtlı doğrudan akciğere) vaping tarzı sağlayacağından gizli bir vaping deneyiminin tadını çıkaranlar için mükemmeldir. Drag Q, ateşleme düğmesine beş kez basılarak çalıştırılabilir, ardından aromalarınıza erişmek için basılı tutun ve nefes alın. Kalan pilinizi gösteren basit tasarlanmış bir ışık çubuğu ve nefes çekmelerinizin ne kadar sürdüğünü görmenin görsel bir yolu vardır. 0,5Ohm coilin kullanılması, daha büyük bulutlar ve sıkı bir çekiş ile bir RDTL nefesi sağlayacaktır. Bir MTL vaping tarzını tercih ederseniz, 1.2Ohm bobin, geleneksel bir sigara gibi gizli bir buhar ve his üretecektir. ITO-X kartuş, üstten kolayca yeniden doldurularak az bakım gerektiren bir kit haline gelir. Doldurma portunu ortaya çıkarmak için üst kısmı sökmeniz yeterlidir.

 

Uyumlu Kartuş  >  VooPoo ITO Coil

Uyumlu Coil  >  VooPoo ITO-X Kartuş

Voopoo drag q pod renkler

Drag Q Pod Kit, 1250 mAh pil kapasitesinin yanı sıra kullanıcı güvenliğini sağlamak için çeşitli özelliklere sahiptir. Gene Chipset, vape'inizi aşırı ısınma, aşırı şarj, kısa devre ve çıkış aşırı akımından korur. Bunun yanı sıra, yan eğimli ışık çubuğu, kullanıcıyı gerçek zamanlı çıkış gücü ve pil kapasitesi hakkında bilgilendirecektir. Renk kırmızıya döndüğünde, ürünle birlikte verilen c tipi şarj kablosunu takmanız gerekecektir.

Bu kit iki coil ile birlikte gelir; ITO-M0 (0.5Ohm) ve ITO-M3 (1.2Ohm). ITO-M0, bir RDL deneyimi için daha yoğun bir tatlılığın yanı sıra daha zengin bir buhar sağlayacaktır; ITO-M3, MTL gazeteleri için sigara benzeri bir deneyim sağlarken - bu bobini 50VG/50PG e-likit veya salt nikotin ile kullanmanızı öneririz. Bu kit, ITO coilleri ve ITO-X kartuş ile uyumludur.

PAKET İÇERİĞİ

1 x VooPoo Drag Q
1 x VooPoo ITO-X Kartuş
1 x VooPoo ITO-M0 (0,5Ohm) Coil
1 x VooPoo ITO-M3 (1.2Ohm) Coil
1 x Tip-C Kablo
1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu