Voopoo Argus MT Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1495 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1495 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 29.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

2,990.00 TL

- +

Marka: Voopoo

 
Açıklama

Voopoo Argus MT Mod, 0.96 inç TFT renkli ekran, 5-100W çıkış aralığı, GENE TT 2.0 yonga seti, dört güçlü vaping modu ve 7 kapsamlı koruma içeren gelişmiş bir performansı koruyor.  MT, maksimum 100W çıkışa izin veren dahili 3000mAh pil barındırır. 0,96 inç TFT renkli ekrana kolayca erişilebilir ve kullanıcı dostudur, VW (RBA), SMART, TC (Ni, SS, Ti) ve Turbo'yu içeren vape modlarını kontrol edebilir. SMART modu, akıllı bobin algılamayı takip eder ve Turbo Modu, ilk nefes aldığınızda güçlü watt değerini artırabilir. Bu kutu modu ayrıca suya ve darbeye dayanıklılık için IP68 derecesine sahiptir ve çok yönlü koruma için bir GENE TT 2.0 yonga seti ile donatılmıştır. 

 

Uyumlu Coil  >  Voopoo PnP Coil

 

ARGUS MT UFORCE-L tanklı yeni kit, sızdırmaz işlevli yukarıdan aşağıya hava yolunu benimseyen ilk PnP atomizerdir. Üçlü hava girişleri hava akışını dengeler, konvektif akışı azaltır ve buharı etkili bir şekilde yumuşatır. Dual In One Tech tarafından desteklenen 2 yükseltilmiş PnP coil, güçlü bir bulutu ve çok katmanlı lezzeti artırır.

Dual In One Tech ile güçlendirilmiş iki yükseltilmiş PnP coil, PnP-TW20 ve PnP-TW30 güçlü bir bulutu artırır ve çok katmanlı bir lezzet sunar.

argus mt renkler

Paket İçeriği

1 adet ARGUS MT Pod
1 adet UFORCE-L TANK (5.5ml)
1 adet Cam Kap (5.5ml)
1 adet PnP-TW30 0.3 ohm Coil
1 adet PnP-TW20 0.2 ohm Coil
1 adet Type-C 3A Kablo
1 adet Silikon Kauçuk Paket

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu