Voopoo DRAG E60 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1145 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1145 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 22.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

VooPoo Drag E60 pod kit, hem uzun pil ömrü hem de yüksek güç çıkışı sağlayan kompakt bir seçenektir. 

Daha Fazla Detaylar

2,290.00 TL

- +

Marka: Voopoo

 
Açıklama

VooPoo Drag E60 pod vape kiti, hem uzun pil ömrü hem de yüksek güç çıkışı sağlayan kompakt bir seçenektir. 60W'a kadar gücü destekleyebilen bu ideal seçenek DTL (Direct To Lung) vaping'dir, ancak çok çeşitli uyumlu PnP coilleri sayesinde MTL (Ağızdan Akciğere) ve Kısıtlı-DTL vaping için de kullanılabilir. 5 ml'lik bir kartuş tankının yanı sıra, başlamanıza yardımcı olmak için iki adet PnP coil kite dahildir. Kitte bulunan dahili 2550mAh pil, şarjlar arasında daha fazla vaping sağlamak için geliştirilmiştir.

 

Uyumlu Coil  >  Voopoo PnP Coil

Uyumlu Kartuş  >  Voopoo PnP II Kartuş

drag e60 pod renkleri

Kitinizin kurulumu çok basittir, Akıllı mod sayesinde E60, bölmeye hangi coili taktığınızı anında tanır ve sizin için doğru watt değerini seçer. Bu, yanmış coiller hakkında endişelenmeden sadece vapinge odaklanabileceğiniz anlamına gelir. Özelleştirme havasındaysanız, RBA moduna geçin ve 5-60W arasında bir güç seviyesi seçebilirsiniz. Piliniz azalıyorsa veya bir süre şarj cihazınızdan uzak kalacağınızı biliyorsanız, vape'inizi ECO moduna almayı deneyin. Nefes ile otomatik çekim yoktur sadece ateşleme düğmesi ile çalışır.

En sevdiğiniz likitlerden 5 ml'ye kadar tutabilen PnP Pod 2'nin doldurması basit tasarımı sayesinde bakımı kolaydır. Doldurma portlarını ortaya çıkarmak için ağızlığa çeyrek büküm verin. Bölmeyi takıldığında döndürmek, rahat hissettiren bir nefes almak için hava akışını gevşetir veya sıkılaştırır. Dahil edilen mesh coiller, büyük miktarda buhar oluşturacak ve daha iyi bir lezzet sunacaktır. Likitinizi seçmek söz konusu olduğunda, popüler bir seçim olmaya devam eden kısa dolgulu %70 VG likit öneriyoruz.

 

Kutu İçeriği

VooPoo Drag E60 2550mAh
Doldurulabilir PnP Pod II Kartuş
PnP TW30 0.3 Ohm Coil
PnP TW20 0.2 Ohm Coil
USB-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (2)
Müşteri batu | 2023-12-23 16:03:11

PnP-TR1 1.20 ohm coil bu aygit ile uyumlu mudur?

Müşteri Hizmetleri

Evet uyumludur

Müşteri Lazrail | 2022-12-02 08:14:17

Ne zaman stok gelir?

Müşteri Hizmetleri

Stokta mevcuttur

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu