Voopoo Doric Q Pod Kit 12w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 475 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 475 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 9.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

DORIC Q'nun dayanıklı çift enjeksiyonlu tasarımı süper sevimli. 800mAh'lik güçlü pil ömrü ile tek seferlik şarj ile iki günlük kullanımı destekler.

Daha Fazla Detaylar

950.00 TL

- +

Marka: Voopoo

 
Açıklama

Voopoo Doric Q Pod Kit, 800mAh dahili pil, 12 watt düzenlenmiş güç, yandan dolgulu tasarıma sahip 2 mL'lik kartuş, C Tipi şarj bağlantı noktası, akıllı güç eşleştirme, birçok güvenlik özelliği ve nefesle etkinleştirilen bir sistem içerir.

 

Uyumlu Kartuş  >  VOOPOO ITO Kartuş  -  VOOPOO ITO-X Kartuş

Uyumlu Coil  >  Voopoo ITO Coil

 

Görünüm açısından, Voopoo Doric Q, harika görünen ve aşınmaya dayanıklı çift enjeksiyonlu boya sayesinde basit ama zarif görünüyor. 7 renk seçeneği vardır: nane yeşili, puslu gül, açık yeşil, begonya kırmızısı, çuha çiçeği sarısı, lacivert ve koyu kahverengi.

800 mAh dahili pil ile inşa edilen pod sistemi, yeniden şarj edilmeden 2 güne kadar dayanmalıdır. Hücreden çıkan güç 12 watt üretir ve akıllı güç eşleştirme işlevi, gücün her zaman optimize edileceği anlamına gelir. Hepsinden iyisi, bir Type-C şarj sistemi, şarj etmeyi zahmetsiz hale getirir ve güvenlik özellikleri arasında aşırı nefes, kısa devre, aşırı şarj, aşırı akım ve düşük pil koruması bulunur.

Doric Q, 3 farklı kartuş kullanabilir, ancak yalnızca bir tanesi kutu içeriğine dahildir. Şeffaf bir kasa ile tasarlanan bu kartuş, sızdırmaz bir yapıya, 2 mL'lik bir likit kapasitesine, zahmetsiz bir yandan doldurma sistemine sahiptir ve ITO hava akışı ile haznedeki coil kombinasyonu sayesinde optimum lezzet üretir. Pakette 1.0ohm dirençli coile sahip tek bir Voopoo ITO kartuş bulunur.

Boyut: φ23.2*95.6mm
Pil Kapasitesi: 800mAh dahili pil
Çıkış Gücü: 12 W
Pil Şarjı: Tip C 5V/1A (50 dakika ile tam şarj)
Malzeme PC
Kit Kartuşu: VOOPOO ITO Kartuş 1.0Ω/2ml;

Kutu İçeriği

Voopoo Doric Q Pod
Voopoo ITO Kartuş 1.0Ω
Manuel

 
Soru Cevap (3)
Müşteri nesrin çetin | 2023-11-15 15:22:42

kapıda ödemeniz mevcutmu

Müşteri Hizmetleri

Evet kapıda ödeme ile alabilirsiniz.

Müşteri ALPER YILDIZ | 2023-11-04 22:30:11

Bu ürünün yedek kartuşu varmı ?

Müşteri Zehra Köroğlu | 2023-04-28 01:55:55

E likit mi salt likit mi kullanılıyor

Müşteri Hizmetleri

Salt ve normal likit kullanımına uygundur.

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu