Voopoo Argus G Pod 25w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 812 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 812 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 16.24 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

ARGUS G, VOOPOO'nun kullanıcılara her yönüyle pürüzsüz bir deneyim sunmak için tasarlanmış ilk "dikdörtgen çubuk tarzı" POD'udur.

Daha Fazla Detaylar

1,625.00 TL

- +

Marka: Voopoo

 
Açıklama

ARGUS G, VOOPOO'nun kullanıcılara her yönüyle pürüzsüz bir deneyim sunmak için tasarlanmış ilk "dikdörtgen çubuk tarzı" POD'udur. Nanometre ölçeğinde parlatma işlemleri ve alüminyum alaşımlı entegre aerodinamik tasarım, ARGUS G'nin parlaklıkla parlamasını ve pürüzsüz hissetmesini sağlar. Dahili 1000mAh pil, kullanıcıların yaklaşık 3 günlük ihtiyaçlarını kolayca karşılar. MTL öğesi için VOOPOO ITO özel atomizasyon teknolojisini benimseyen ARGUS G, 5W-25W watt ayarı ile istikrarlı bir tat sunar ve coil ömrünü uzatır. ARGUS G, FREE BASE ve Salt likit için uygundur ve bir coil (veya önceden takılmış bir coil) yaklaşık 14 ml ürünün (7 tank likit) tam tadını destekler. Ayrıca, OLED ekranlı çok işlevli düğme, ayarlanabilir güç ve hava akışı işlevi, puf sayılarını kaydetme ve manuel kilitleme / kilit açma, kullanıcılara daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunar.

 

Uyumlu Kartuş  >  Argus Pod Kartuş  -  Argus Boş Kartuş

Argus Boş Kartuş Uyumlu Coil  >  Voopoo ITO Coil

voopoo argus g pod

Marka: VOOPOO
Ürün Adı Argus G Pod Kiti
Malzeme Çinko Alaşım, PC
Çıkış Gücü: 5-25W
Çıkış Gerilimi: 3.2-4.2V
Direnç 0.5-3.0Ω
Pil Kapasitesi: 1000mAh Dahili Pil
Boyut: 110,9*25,7*13,5mm
Standart Kartuş: ARGSUS POD Kartuş 0,7Ω / 1,2Ω
Uyumlu Kartuş: ARGUS POD Kartuşları (ARGUS POD Kartuş 0.7Ω ve ARGUS POD Kartuş 1.2Ω) , ARGUS POD Boş Kartuş (VOOPOO ITO-M0 0.5Ω, VOOPOO ITO-M1 0.7Ω, VOOPOO ITO-M2 1.0Ω ve VOOPOO ITO-M3 1.2Ω ile
Renk Seçenekleri: Sand Drift Gold, Glow Pink, Satin Blue, Space Grey, Racing Green

argus g paket içeriği

Paket İçeriği

1* ARGUS G Cihazı
1* ARGUS POD Kartuş (2ml) 0,7Ω
1* ARGUS POD Kartuş (2ml) 1,2Ω
1* Kullanıcı Kılavuzu
1* C Tipi Kablo
1* Kordon
1* Argus Pod Platform Kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu