Voopoo Argus Pod SE

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 725 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 725 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 14.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,450.00 TL

- +

Marka: Voopoo

 
Açıklama

Argus Pod SE, MTL (Ağızdan Akciğere) vaping için tasarlanmış acemi dostu bir pod kitidir. Dahili 800mAh pil, tek bir şarjla tam bir güne kadar vaping sağlayabilir ve 18W'a kadar çıkış verebilir. Başlamanız için, kutunun içinde dahili coillerle tamamlanmış iki adet 2ml Argus kartuş bulacaksınız. Cihazın kompakt şekli ve boyutu, onu hareket halindeyken elektronik sigara içmek için ideal bir kit haline getirir.

 

Uyumlu Kartuş  >  Argus Kartuş -  Argus Boş Kartuş

argus pod se

800mAh Dahili Pil
Ayarlanabilir Hava Akışı Anahtarı
18W Sabit Güç Çıkışı
2ml Argus Kartuş Uyumlu
Gen Çipi Teknolojisi
Çoklu Güvenlik Özellikleri

Argus Pod SE kiti, iki adet Argus kartuş ile uyumludur: bir adet 0.7 Ohm Argus kartuş ve bir adet 1.2 Ohm Argus kartuş. Bu kartuşlar, likiti eşit ve hızlı bir şekilde ısıtan mesh coillerle üretilmiştir. Her iki pod da kitin 18W sabit çıkışı ile uyumludur ve her ikisi de en az %50 PG olan likit ile kullanıldığında en iyi sonucu verir. Yeniden doldurmak kolaydır, doldurma portunu bulmak için lastik tapayı açmanız, yeniden doldurmanız ve tapayı değiştirmeniz yeterlidir.

İçindekiler

Argus Pod SE Cihazı
Argus 0,7 Ohm Kartuş
Argus 1.2 Ohm Kartuş
USB-C Kablosu
Kullanıcı Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu