Vozol Gear 7000 Blue Razz Lemon Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 249 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 249 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 4.98 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


152PMT1602

Yeni ürün

499.00 TL

- +

Marka: Vozol

 
Açıklama

Vozol Gear 7000 tek kullanımlık pod, plastik ve eloksallı alüminyumdan yapılmış alışılmadık bir kasada yapılır. Cihazlar çeşitli renklerde ve önceden doldurulmuş likit ile 15 farklı tadında sunulur. Yeniliğin özellikleri arasında, kordonu ve ağızlığı koruyan kapağı sabitleme olasılığını not edebiliriz. Vozol disposable serisi size mükemmel bir elektronik sigara deneyimi sunmaktadır. Vozol Gear 7000 Disposable Blue Razz Lemon, 7000 çekim kapasitesine sahiptir ve bu sayede kolay kolay bitmeyecek bir lezzetin habercisi. Vozol Gear 7000 disposable pod puff kullan at serisi ile sizleri etkilemeyi başaracak.

 

Vozol Gear 7000 Blue Razz Lemon tatlı bir ferahlığı gözler önüne seriyor. Yabanmersini ve ahududunun enfes lezzet birleşimine limonun o tatlı ekşi aroması eklenince her nefeste ferahlık ve lezzet ağzınızın içinde hapsoluyor.

  

Vozol Gear 7000 Özellikleri

Pil: 500 mAh
Şarj: USB Type-C, 45 dakika
Hacim: 15 ml
Nikotin: 50 mg
7000 puf

 

Cihazların pil takımı, sonunda bulunan USB Type-C konektöründen 45 dakikada şarj olan 500 mAh pil içerir. Cihaz, kullanıcı nefes çekiminde hemen etkinleştirilir. Dahili kartuşlar, ağ üzerinde bir buharlaştırıcının yanı sıra 15 ml'lik bir likit rezervine sahiptir. Bir cihazdan elde edilen toplam puf sayısı 7.000'e ulaşır. Cihaz içindeki yüksek kaliteli salt likit sayesinde ihtiyacınız olan nikotin  tam anlamı ile karşılanmaktadır, mükemmel malzeme kalitesi sayesinde yaşadığınız içim deneyimi size olağanüstü keyifli anlar yaşatırken üst sekment ürünler kullandığınız cihazdan daha yüksek performans almanıza ve cihazın kolay kullanılabilir, uzun ömürlü olmasına imkan vermektedir vozol disposable pod serisi siz kullanıcılar için içim notalarını en üst seviyede anlaşılabilir vurumlarla yaşamanız için sürekli kendini geliştirmekte ve bunu en son teknoloji ile taçlandırmaktadır. Ürünler şarj yapılıp tekrar kullanılabilme özelliğine sahiptir.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu