Yogi Delights Pink Guava Ice Salt Likit

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 340 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 340 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.80 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Tropik pembe guava ve Mentol

Daha Fazla Detaylar

680.00 TL

  • 35mg
  • 50mg

- +

Marka: Yogi

 
Açıklama

Hayatında egzotik bir meyve dokunuşu ister misin? Havuz başında mükemmel dengelenmiş bir kokteyl gibi, Yogi Delights Pink Guava Ice size tüm yıl boyunca yaz deneyimini yaşatır!

Sentetik bir salt nikotin karışımında tropik pembe guavaların ve mentolün tatlı tatlarını yakalayan Yogi Delights tarafından Pembe Guava Buz satın alın.

Made in USA

30ml

%50 VG ve %50 Karışık PG konsantrasyon oranına sahiptir. Sadece en kaliteli gıda aromaları ve salt nikotin kullanılır. MTL (Ağızdan Akciğere) çekim için mükemmel bir karışım.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

PUFF BAR PERFORMANSI ALDIĞIM TEK MARKA

puff bar performansını veren bir marka kesinlikle her aroması tereddütsüz alınır saltica naked drop markalarını kullandım ancak o puff bar içimini kesinlikle vermiyor yogiyi şu an da tek geçerim

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 15

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu